Don't give up

Pris: 900,- (Gratis frakt)

Helene Olafsen, som har gjort det sterkt både i snowboardbakken og i Skal vi danse,  er modell for dette bildet. Det er inspirert av både Helenes prestasjoner og av Hedda Kises egen historie. I 2007 tilbragt Hedda over ett år på sykehuset og måtte trene opp det meste etter hjernesvulst-operasjonene. Ti år senere er hun med i Skal vi danse. 

Du kan klare så mye mer enn du tror. Ett lite skritt av gangen. Øve. Repetere. Om og om igjen. Mange, mange museskritt senere når du målet ditt. Det er bare et spørsmål om tålmodighet og tid. Ikke gi opp!

Det å være toppidrettsutøver som Helene og det å være alvorlig syk pasient som Hedda handler nemlig om mye av det samme. Det krever en enorm mental styrke.

Helene Olafsen har i tillegg en fantastisk fysisk styrke. Og da hun sto slik med hånden strukket opp i en av sine fremføringer i Skal vi danse, minnet hun om Victoria, den romerske gudinnen for seier eller om den staute amerikanske frihetsgudinnen.  Det synes jeg passer godt til Helene Olafsen, og slik fortjener alle kvinner (og menn) å ha det. 

Motiv: 10 x 15

Med passepartout og ramme ca 23 x 32 cm (standardstørrelse på IKEA) Tips: bruk dobbelt passepartout - det blir kjempelekkert!

Teknikk: kobberplate-etsning på kunstpapir

Pakketilbud:
Don't Give Up og Hope- 1.500,- (Gratis frakt) 

 

Close

50% Complete

Vil du ha beskjed om nye bilder og kolleksjoner som legges i nettbutikken?

Legg igjen navn og beste epost så deler jeg litt om teknikkene jeg bruker samt holder deg oppdatert på nye kolleksjoner som kommer. Tusen takk for at du vil følge kunstreisen min.