Hope

Pris: 1350,- (Gratis frakt)

 

Mål og teknikk:

Grafisk teknikk: håndlaget kopperplate-etsning på kunstpapir. Opplaget er på kun 50 - alle nummerert og signert. 

Motivet er 15 x 15 cm. Med passepartout og ramme blir det ca 32,5 x 32,5 cm som er et standardmål på IKEA. Vil du koste på deg en ekstra fin innramning, anbefales dobbelt passepartout, begge i hvitt eller ett i hvitt og ett i sort. Det blir rålekkert!

Inspirasjon:

Sittende der på svaberget, skimter du kanskje ditt nye liv på andre siden av vannet eller kanskje du ser noen som kan hjelpe deg? Blir du sittende, blir det bare med drømmen. For vi må tørre å hoppe i det,  selv om vi ikke har kontroll over hvordan landingen blir, hvor langt vi må svømme eller om vi i det hele tatt har krefter nok...

Men fokuserer du på ett svømmetak av gangen, i stedet for hvor langt og hvor vanskelig det er, så vil det gå lettere. Du merker at du mestrer mer og mer, og da får du håp. Håp om at du VIL nå dine mål. Håp om et bedre liv. Har vi håp, kan vi tåle så mye mer, enn hvis vi ikke har håp. Og vi klarer mye mer enn vi tror.

 

Pakketilbud 1:

Sweet Dreams, Live Love Laugh og Hope -  2450,- (Gratis frakt).

      

Pakketilbud 2:

Hope and Don't Give up -  1750,- (Gratis frakt).

   

 

Close

50% Complete

Vil du ha beskjed om nye bilder og kolleksjoner som legges i nettbutikken?

Legg igjen navn og beste epost så deler jeg litt om teknikkene jeg bruker samt holder deg oppdatert på nye kolleksjoner som kommer. Tusen takk for at du vil følge kunstreisen min.