Never Alone

Pris. 1900,- (Gratis Frakt)

Teknikk: kobberplate-etsning på kunstpapir
Motiv: 16 x 16 cm
Med passepartout og ramme ca  32,5 x 32,5 cm

Inspirasjon:

Bildet handler om ekte kjærlighet. Den ubetingede kjærligheten. Kjærligheten som varer evig. Inspirasjonen er hentet fra Tir n'a Noir av Kolbein Falkeid. Det er et vakkert dikt, som er blitt til en kjent og kjær sang fra Vamp, og som ble til en vakker vals med Ivo og Hedda i Skal vi danse 2017.

Tir n'a Noir refererer til Tír na nÓg, et mytisk land i irsk mytologi. Diktet handler om en mann som dør og "reiser" til Tir n'a noir som er himmelen for å møte sin kone som elsker ham fortsatt, trass i alle de feile veiene han har tatt på jorden, etter at hun døde så mange år før ham.

Paret danser på en jordklodelignende kule med et finmasket mønster i hvitt. Mønsteret skal symbolisere alle fallgruvene, alle heldige og uheldige veier vi tar i livet, alle omveiene, alle snarveiene, men med tiden blekner mønsteret for den ekte kjærlighetens vei er den fineste veien du kan finne. Stjernene på himmelen symboliserer små bobler av lykke, disse fine stundene fylt med kjærlighet som vi får oppleve hvis vi er heldige og hvis vi tør være åpne for kjærligheten.

 

Close

50% Complete

Vil du ha beskjed om nye bilder og kolleksjoner som legges i nettbutikken?

Legg igjen navn og beste epost så deler jeg litt om teknikkene jeg bruker samt holder deg oppdatert på nye kolleksjoner som kommer. Tusen takk for at du vil følge kunstreisen min.