Be Free

Pris: 900,- (Gratis Frakt)

Teknikk: kobberplate-etsning på kunstpapir
Størrelse på selve motivet: 10 x 15 cm
Med passepartout og ramme ca 23 x 32 cm (standardmål på Ikea)

Tips! Dobbel passepartout, enten hvitt-hvitt eller sort-hvitt eller sort-grått, vil gjøre bildet ekstra fint.

 

Inspirasjon:

Bildet er inspirert av min gode venn Erlend Elias' liv og fremførelse i Skal vi danse, og det handler om så mye. Det å kunne være seg selv 100 prosent, bli elsket for den man er og ikke minst elske alle sider ved seg selv. Det å ha mye ansvar eller mange utfordringer i livet, følelsen av å å så vidt strekke til og leve opp til egne og andres forventninger. Det å være rik på livserfaringer, se inn i fremtiden og "go with the flow". For å nevne noe.

Madonna synger i "Vogue": "When all fails and you long to be, Something better than you are today, I know a place where you can get away...Go inside, for your finest inspiration, your dreams will open the door." Mine drømmer har virkelig åpnet nye dører for meg, og jeg vet at dine drømmer kan få deg lengre enn du nesten tør drømme om. Du må bare stole på deg selv og spre vingene dine. 

 

Close

50% Complete

Vil du ha beskjed om nye bilder og kolleksjoner som legges i nettbutikken?

Legg igjen navn og beste epost så deler jeg litt om teknikkene jeg bruker samt holder deg oppdatert på nye kolleksjoner som kommer. Tusen takk for at du vil følge kunstreisen min.